Opstappers

  • slider-opstappers

Meezeilen als gast

U kunt met een groep, als duo of als alleengaande boeken voor voorbereide 8-12-15 daagse zeil cruises in de Algarve, Canarische eilanden, Azoren en in de Caraïben. Er wordt gevaren met maximaal 6 gasten. U kunt ervoor kiezen om actief mee te zeilen of lekker lui de vakantie door te brengen. Als groep kunt u de boot ook reserveren voor elke gewenste periode. Wij maken dan met u een reisplan waarin uw wensen worden verwerkt.

Daarnaast kunt u ook boeken voor de Atlantic crossings vanaf Portimão - Portugal via Madeira naar de Canarische eilanden, vanaf de Canarische eilanden naar de Caraïben, vanaf de Caraïben naar de Azoren en vanaf de Azoren naar Portugal.

Op de Atlantic crossings wordt ook van de gasten verwacht dat zij actief betrokken zijn bij de voorbereidigen van de tocht en bij de activiteiten aan boord. Ervaring is niet direct vereist.

Meezeilen als crew

Doorgaans is er behoefte aan extra crew; dat varieert van een traject tot mee de hele Atlantic rond. Een crew member maakt schoon, pleegt onderhoud, doet inkopen, kookt, loopt wacht en heeft zorg voor de gasten. Ervaring is niet direct vereist, maar het is zeker een pre als je kunt bogen op:

• Minimaal 20 dagen zeezeil ervaring;
• Ervaring met nachtzeilen en wachtlopen;
• Cursus overleven op zee.

Stuur even een berichtje naar  info@borboleta-sailing.eu wanneer je dit leuk lijkt.

testimonials

Onze visie

Waarom koud en kil in Nederland de winter uitzitten? Maak een zeilzwerftocht met de Borboleta Sailing door de Carïbbean of doe mee aan de Heineken Regatta of de BVI Regatta. Alle dagen 30 graden lucht- en watertempereatuur.

more