Over ons & Schipper Charter

  • Slider4-kol-sun-odyssey-45-2

 Zee, zon en (mee)zeilen

Borboleta Sailing  heeft de beschikking over een Jeanneau Sun Odyssey 45-2 zeiljacht uit 2003. Dit jacht is zeer ruim en uiterst comfortabel met 4 hutten voor 2 personen en 2 toilet/doucheruimtes.

De 2 achterhutten kunnen gescheiden worden met een slingerzeil waarmee 4 eenpersoonsbedden worden gerealiseerd. De twee voorhutten zijn zeer geschikt voor mensen die gewend zijn bij elkaar in bed te liggen. Voor de veeleisende gast zijn de 2 voorhutten samen te trekken tot een zeer grote hut met frans bed en een eigen toilet/doucheruimte.

De bemanning bestaat uit een zeer ervaren schipper, zeker bij de crossings bijgestaan door een ervaren first mate.

In de kombuis zijn een zeer grote koel/vriesbak, een gasfornuis met 2 pitten en een oven/grill en 2 spoelbakken te vinden. De echte kok zal zeer tevreden zijn  met de uitgebreide kruidenvoorraad en de ruime aanwezigheid van kookhulpmiddelen, al of niet electrisch. Natuurlijk is er voldoende bestek en servies aanwezig.

U kunt met een groep, als duo of als alleengaande inschrijven op voorbereide 8-12-15 daagse meezeil-vakanties. Er wordt gevaren met maximaal 6 gasten. U kunt ervoor kiezen om actief mee te zeilen of lekker lui de vakantie door te brengen. Als groep kunt u de boot ook reserveren voor elke gewenste periode. Wij maken dan met u een reisplan waarin uw wensen worden verwerkt.

De grote rondzit in de kajuit biedt plaats aan 8 personen.  De flatscreen KTV met DVD biedt de mogelijkheid meegenomen DVD’s , films op USB stick of de vandaag gemaakte video en/of foto’s te bekijken. Uw eigen muziek op USB stick of via een kabeltje past wellicht in de autoradio met speakers binnen en in de kuip.

Bij de kaartentafel komen alle navigatie- en controlegegevens samen waarmee goed kan worden genavigeerd en het gebruik van elektriciteit en water kan worden beheerd. Voor de noodzakelijke schip/schip en schip/wal communicatie is er een mobiele telefoon, een zeemarifoon en een satelliettelefoon.

De kuip biedt plaats aan 8 opvarenden rond een grote kuiptafel. In warme gebieden vaak een zeer gewilde slaapplaats. Overdag biedt de bimini de zo gewenste schaduw. De buiskap beschermt u tegen al te veel overkomend water tijdens het zeilen. De kuip geeft toegang tot het zwemplatform voor een verfrissende duik of gewoon om daar te zitten met de voeten in het water. Natuurlijk is daar een zoetwaterdouche om na het zwemmen het zout af te spoelen.

Het ruime voordek is voor de zonaanbidders.

Veiligheid is van groot belang bij zeilen op zee en op de oceaan. De White Cliffs is uitgerust met  alle door SOLAS vereiste veiligheidsvoorzieningen voor transatlantische zeilreizen.  Bij deelname aan de ARC Atlantic wordt het schip hier nauwkeurig op gecontroleerd.

testimonials

Onze visie

Waarom koud en kil in Nederland de winter uitzitten? Maak een zeilzwerftocht met de Borboleta Sailing door de Carïbbean of doe mee aan de Heineken Regatta of de BVI Regatta. Alle dagen 30 graden lucht- en watertempereatuur.

more